Ostotoimeksiannon edut

13.09.2021

Ostotoimeksiannossa välitysliikkeen kanssa tehdään sopimus siitä, että välitysliike etsii toimeksiannon tekijälle vaikkapa kotia, mökkiä, sijoitusasuntoa, toimitilaa tai vuokra-asuntoa. Toimeksiannon voi tehdä kuka tahansa.

Helppoa ja kätevää

Ostotoimeksianto on kohdetta etsivän kannalta helppo ja hyvä työkalu. Se ei sido häntä Sp-Koti Aulaan millään tavalla, koska ostopakkoa ei sopimuksen myötä synny. Ja jos unelmien kohde löytyy, niin luvassa on välityspalkkio. Muita kuluja ei ostotoimeksiannosta koidu.

Ei yksinoikeudella

Osa välittäjätoimistoista saattaa tehdä ostotoimeksiantoja yksinoikeudella eli asiakkaalla ei ole mahdollista tehdä ostotoimeksiantoja muiden välittäjien kanssa, mutta me Sp-Koti Aulassa emme toimi niin. Toki toivomme, että asiakas käyttää vain meitä, mutta emme halua automaattisesti sulkea häneltä muita mahdollisuuksia pois.

Monta rautaa tulessa

Kun ostotoimeksianto käynnistyy, meiltä menee Etuovelle tiedot hausta. Lisäksi listaamme Aamulehden Kotiliitteessä ja Kangasalan Sanomissa ostotoimeksiantajat. Niistä on helppo katsoa, minkälaisia koteja etsimme asiakkaillemme. Haemme kohteita myös somessa, esimerkiksi Facebookin paikkakuntaryhmissä. Teemme halutuilla asuinalueilla lisäksi laputuksia, näymme kauppojen ilmoitustauluilla ja olemme aktiivisia myös asuntonäytöillä, koska silloin voi näköpiirissä siintää parhaassa tapauksessa kaksi kauppaa.

Suomen vahvinta osaamista

Sp-Koti Aula on ostotoimeksiantojen uranuurtajia Suomessa, sillä toinen omistajamme, Johanna Peltonen, toi ne aikanaan mukanansa Suomeen Yhdysvalloista, missä hän asui ja työskenteli. Ostotoimeksiannot ovat ison meren takana hyvin yleinen tapa tehdä kiinteistökauppaa. Peltonen on kehittänyt vuosikausia ostotoimeksiantoja suomalaisella otteella eteenpäin ja myös pitänyt aiheesta koulutuksia eri välitysliikkeiden henkilöstöille.

Yhdistetään ostaja ja myyjä

Annetaanpa yksi esimerkki siitä, kuinka Sp-Koti Aulan prosessi voi toimia ostotoimeksiannoissa. Eräs asiakkaamme halusi myydä Hämeenpuistossa sijaitsevan asuntonsa. Lähdimme kuitenkin kartoittamaan ostajia ostotoimeksiannon kautta. Välittäjämme selvitti, ketkä etsivät asuntoa Tampereen keskustan alueelta, ja parissa, kolmessa päivässä asunnolle löytyikin muutama potentiaalinen ostajaehdokas. Välittäjämme esitteli asuntoa eräälle pariskunnalle, ja he ihastuivat asuntoon ikihyväksi. Muutaman päivän päästä pariskunnalla oli käsissään myyjän hyväksymä ostotarjous. He olivat ennen Sp-Koti Aulan kohtaamista etsineet uutta kotia jo reilusti yli puoli vuotta.

Anna meidän etsiä sinulle todellinen helmi

Ostotoimeksianto on kiintoisa väylä, koska siinä et törmää kohteisiin, jotka ovat julkisessa myynnissä. Kohteet eivät ole päätyneet julkiseen myyntiin, koska ajatus myynnistä on ehkä vasta herännyt myyjällä tai he ovat saattaneet huomata, kuinka Sp-Koti Aulalla on ostaja heidän kodilleen. Jotkut ovat tarkkoja yksityisyydestään, eivätkä halua kuvia kodistaan julkisesti naapureiden tai sukulaistensa nähtäville. Taustalla voi olla myös terveydellisiä syitä, eivätkä myyjät voi järjestää isoja yleisnäyttöjä. Mutta kohteet ovat priimaa. Ostotoimeksiantojen kautta saattaa päästä ilman kilpailua käsiksi uskomattomiin löytöihin.

Tehokasta, oi niin tehokasta!

Meiltä saat maakunnan aktiivisimmat välittäjät hoitamaan ostotoimeksiantoasi. Pallottelemme kohteita sisäisesti, ja kun jonkun asiakas haluaa löytää kohteen, lähetämme sisäisesti kaikille Sp-Koti Aulan välittäjille tiedon. Laajat verkostomme takaavat, että tietoa liikkuu valtavasti ja löydämme asiakkaallemme mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Ostotoimeksianto on toimistomme kruununjalokivi, asia, jonka hoidamme poikkeuksellisen tehokkaasti ja jota haluamme myös kehittää entisestään.

Ota yhteyttä

Kuka tahansa Sp-Koti Aulan välittäjistä osaa tehdä ostotoimeksiannon, joten soita tai laita meiliä rohkeasti kenelle tahansa meistä. Kerro mitä ja miltä suunnalta haluat, me autamme sinua mielellämme.

Yhteystiedot