Paras paikallis­tuntemuksessa

20.09.2021

Sijainti, sijainti, sijainti. Siinä tuttu sanonta, joka liittyy vahvasti kiinteistönvälitykseen. Myyntitilanteessa ostajaehdokkaalle täytyy osata kertoa asioita kohteen lähiympäristöstä varsinkin, jos kuulija on saapunut näyttöön ulkopaikkakunnalta. On tärkeää osoittaa paikallistuntemuksensa kertomalla, mistä löytyvät tarpeelliset palvelut lähikauppoineen ja koulupolkuineen.

Mutta miten osaaminen nostetaan seuraavalle tasolle? Kun ostajaehdokkaan lapsi hyppii pihalla keppihevosella, niin välittäjä voisi kertoa hänen vanhemmilleen omista lapsistaan, jotka ovat opetelleet ratsastamaan Uuno-nimisellä ponilla tuossa kolmen kilometrin päässä.

Kiinteistönvälitys on tietolaji

Jokaisella välittäjällä on oma tapansa rakentaa oma paikallistuntemuksensa. Välittäjä on kenties asunut alueella jo vuosia. Siinä tilanteessa hänen ei tarvitse tankata tietoisesti asioita, kun ne ovat hänelle arkipäivää. Jos hän on myynyt alueelta aiemmin asuntoja, muttei ole asunut siellä, täytyy hänen ottaa asioista selvää, että voi nostaa oikeita asioita esille. Ostajaehdokasta kiinnostavia seikkoja täytyy löytyä pakista, mutta myös improvisointi on tärkeää. Jos paikalle tulee lapsiperhe tai eläkeläispariskunta, täytyy olla molempia kiinnostavia asioita tiedossa. Hyvää palvelua on se, että osaa lukea ihmisiä ja kertoa asioita, jotka kiinnostavat heitä.

Ympäri Pirkanmaata

Sp-Koti Aulan toimipisteiden sijainnin tarkoituksena on, että pystymme olemaan Pirkanmaalla mahdollisimman kattavasti lähellä asiakkaitamme. Ettei esimerkiksi Ylöjärveltä tarvitse kenenkään ajaa luoksemme Kangasalle asti, vaan Nokialta löytyy ylöjärveläisille toimipiste. Osa väestämme asuu toimipisteensä mukaisessa kaupungissa, osa ei. Nokialla työskentelevät asuvat pääsääntöisesti Nokialla tai Ylöjärvellä. Kangasalla työskentelevät asuvat pääsääntöisesti Kangasalla, mutta eivät kaikki. Joka tapauksessa asia on niin, että kun on asunut jossakin kaupungissa, niin sen asiat tuntee aivan eri tavalla kuin sellaisen kaupungin, jossa ei ole vielä asunut. Meille Sp-Koti Aulassa paikallistuntemus on tärkeä asia.

Välittäminen on joukkuelaji

Me luotamme välittäjiimme ja heidän tekemiseensä. He haluavat olla parhaita työssään ja tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista asiakastuntemusta. Välittäjämme ottavat asioista selvää etukäteen, ja jos käy niin, että joku välittäjä sairastuu, kun hänellä on näyttö tulossa, niin hän pyytää toista välittäjää tuuraamaan itseään. Ja ennen kuin toinen lähtee matkaan, briiffaa sairastunut tuuraajansa tämän kertomalla tälle kohteen ehdottomat myyntivaltit. Tietoa on riittävästi, ja se kulkee kunnolla. Kun porukkamme tuntee hyvin toisensa ja kaikki ovat taitavia ammattilaisia, osataan myös kysyä oikeita asioita.

Kaikki selviää kysymällä

Ota yhteyttä lähellä kotiasi olevaan Sp-Koti Aulan toimistoon. Voit mielihyvin laittaa välittäjämme testiin ja kysyä haluamaltasi henkilöltä, löytyykö häneltä hyvää esimerkkiä, millä hänen paikallistuntemuksensa tulisi hienosti esille. Lähetä sähköpostia tai soita haluamasi toimiston numeroon ja kerro, mitä ja missä sinulla on toiveissa. Me kerromme, kuka on oikea henkilö toteuttamaan sinun kiinteistökauppasi.

Yhteystiedot